شماره ششم فصلنامه گوهرسیرجان
شماره ششم فصلنامه گوهرسیرجان، بهار سال ۹۸ منتشر شد؛ در سرمقاله این شماره، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت نوشته است:
رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت در آیین بهرهبرداری از ۲۶ پروژه منطقه گلگهر اظهار کرد: گلگهر اکنون زنجیره کامل فولاد از معدن تا محصول فولاد را در اختیار دارد. وزیر صمت در ادامه افزود: حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان از کل سرمایهگذاری استان نیز مربوط به صنعت مس است. رحمانی با اشاره به اینکه ۳/۴ میلیون تن ظرفیت جدید تولید آهن اسفنجی وارد مدار شده، خاطرنشان کرد: برای واحد نیروگاهی که با حضور رئیسجمهور افتتاح شد نیز از سوی شرکتهای مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر سرمایهگذاری انجام شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامهای که ابتدای امسال در حوزه صنعت، معدن و تجارت به رئیسجمهوری ارائه شد، گفت: این برنامه ۷ محور کلی را در برمیگیرد و حوزه معدن و صنایع معدنی یکی از بخشهای آن است.
به گفته رحمانی، ایجاد انقلاب معدنی و نهضت ساخت داخل، توسعه صادرات و توسعه فناوری از بخشهای اصلی این برنامه است که با افتتاح طرحهای انجامشده، بخشی از اقدامات حوزه معدن و صنایع معدنی و پیشرفتهای آن قابلمشاهده است. وی تأکید کرد: حوزه معدن تنها بخشی است که از نقشه راه برخوردار است.
وی افزود: اکتشافاتی که سالها پیش انجامشده بود، حتی با احتساب ژئوفیزیک هوایی، ۲۰ درصد مساحت کشور را هم در برنمیگرفت، اما امروز شاهد انقلابی در اکتشاف کشور هستیم و فقط در استان کرمان ۲۰ هزار کیلومترمربع اکتشاف در حال اجرا است.
رحمانی فعالسازی معادن کوچک را از دیگر برنامههای سال ۹۸ دانست و افزود: این برنامه علاوه بر اینکه سبب محرومیتزدایی در مناطق معدنی میشود، رونق معادن کوچک را نیز به دنبال خواهد داشت و خرید مواد معدنی از معادن کوچک با قراردادهای بلندمدت تضمینشده است. به گفته رحمانی، تجهیز معادن و تکمیل زنجیره ارزش از دیگر برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تأکید کرد: در حال حاضر، ظرفیتهای جدیدی در این زنجیره در حال ایجاد شدن است. در این برنامه، ۲۳ میلیون تن برای تولید کنسانتره سنگآهن، ۲۶ میلیون برای تولید گندله سنگآهن، ۱۳ میلیون تن برای تولید آهن اسفنجی و ۱۹ میلیون تن برای فولاد خام ظرفیت ایجاد خواهد شد. رحمانی این اقدامات را در راستای تحقق اهداف چشمانداز و دستیابی به ظرفیت تولید ۵۵ میلیون تن فولاد دانست. وی تأکید کرد: تلاش میکنیم با برنامهریزی انجامشده تا پایان دولت دوازدهم، طرحهایی که بیش از ۸۰ و ۹۰ درصد پیشرفت داشتهاند را راهاندازی کنیم.
برای مطالعه مطالب این شماره، میتوانید یکی از موارد زیر انتخاب کنید:


تماشا کنید…
مطالب دیگر از این شماره
-
گندلهسازی گلگهر همچنان درمسیرتوسعه
۱۱ دی ۱۳۹۸ -
خلق ارزشافزوده یک اولویت است
۱۱ دی ۱۳۹۸ -
گلگهر، نماد اقتدار و صلابت
۱۱ دی ۱۳۹۸ -
گلگهر از تولد تا توسعه
۱۱ دی ۱۳۹۸ -
قهرمان صنعت ایران
۱۱ دی ۱۳۹۸ -
گلگهر پیشتاز در ارتباط موثر صنعت و دانشگاه
۱۱ دی ۱۳۹۸ -
نگاهی به افق گلگهر ۲۰۳۰ در فراسوی مرزها
۱۱ دی ۱۳۹۸ -
مگاترندهای گلگهر در افق ۲۰۳۰
۱۱ دی ۱۳۹۸